Dagindeling

• De leerlingen worden 's morgens op school verwacht tegen 08:15 uur;
  • 's middags verwachten wij de leerlingen op school tegen 13:00;
  • de lessen duren telkens 50 minuten;
  • de dagindeling ziet er als volgt uit:

• de schoolpoort opent om 07:45 uur, waarbij toezicht is voorzien op het schooldomein;
  • de school eindigt (voor leerlingen met een 8e lesuur) om 16:40 uur, tenzij voor leerlingen die avondstudie volgen of een andere geplande activiteit.

Avondstudie

De leerlingen hebben de mogelijkheid om avondstudie te volgen, dit vanaf 16:10 uur tot 17:30 uur. Avondstudie is vrijwillig, gratis en gebeurt onder toezicht van een opvoeder.

Wie een 8e lesuur volgt, kan om 16:40 uur aansluiten in de studie. Als je de bus neemt, kun je op dat moment ook vertrekken.

Middagactiviteiten

Tijdens de middag organiseren we verschillende activiteiten, zoals sportcompetities, koor, dactylolessen, lees- en spellenclub, spelletjesnamiddagen... Dit aanbod kan aangepast worden naar interesse van de leerlingen.

Kluisjes

Je kunt een metalen kluisje huren met een persoonlijke sleutel. Zo kun je het gewicht van je schooltas beperken. De huurprijs bedraagt 5 euro per trimester, de waarborg is 10 euro voor een schooljaar.

Mini-brochure

Wil je meer informatie, dan kun je HIER de mini-brochure inkijken.