Amai, dit schooljaar is alweer voorbij gevlogen! Wil je alles nog eens opnieuw beleven? Bekijk dan HIER een foto-overzicht van de diverse activiteiten die tijdens het schooljaar plaatsvonden.

Het einde van het schooljaar komt er alweer aan. Dat is klassiek de periode van onze schoolreizen: vrijdag 1 juni was het alweer van dat! En ze hebben zich duidelijk geamuseerd.

Foto's van de schoolreis van de eerstejaars vind je HIER. Wie foto's wil zien van onze tweedejaars, klik dan HIER.

 

 

Wat een prachtprestatie van onze leerlingen! Onze leerkrachten wiskunde kunnen terecht fier zijn. Van links naar rechts: Mathis Callewaert (2A2 - 95 %), Yara Gruyaert (2A3), Thomas Matton (2A3 - 88 %), Britney Derijckere (1A3 - 87 %) en Lennert Spiessens (2A2 - 87 %) @ Vlaamse Wiskunde Olympiade.

 

Vorige week gingen 1 B en 2 BVL met de fiets op driedaagse richting Brugge en Oostende. Zij bezochten het historische centrum, brachten een bezoek aan Domein Raversyde (Atlantikwall), gingen raften en kajakken op de zee en nog zoveel meer. En dat allemaal bij zomerse temperaturen. Foto's van deze meerdaagse uitstap kun je HIER vinden. #genieten #onvergetelijk

Het tweede trimester zit er alweer op! Geïnteresseerd in een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen? Klik dan zeker HIER, waar je een overzicht krijgt van onze belangrijkste berichtjes mét enkele foto's die op Facebook geplaatst werden de voorbije maanden. En nu gaan wij er ook voor 2 weekjes uit... Prettige vakantie!